Slider Image

Ik ben er weer!

Tussen deze en de laatste blog zit een maand of 10, tussen de laatste en de voorlaatste zat een maand of 8. Daarvoor was ik redelijk regelmatig en trouw met het bijhouden van mijn blogs, had ik ook best aardig wat input. Maar op een bepaald moment leek het alsof ik geen onderwerpen meer had, er niets meer de moeite waard was om over te schrijven.

Vorig jaar april heb ik het nog een keer geprobeerd, maar het was een eenmalige poging. Pas een maand of wat geleden begon het weer een beetje te kriebelen, ik had ook weer wat onderwerpen waarover ik mijn gedachten kon laten gaan. Om weer te kunnen bloggen moest er even het een en ander gebeuren, het was geen kwestie van laptop opstarten, site openen en tikken maar, nee het had iets meer voeten in de aarde. Hoe en wat precies? Tsja ik heb ergens de klok horen luiden, maar waar die klepel hangt ik heb werkelijk geen idee.

Ik weet alleen dat het Died een paar avonden heeft gekost voor hij mijn site had over gezet  van het een naar het ander, toen moest hij mij uitleggen hoe het werkte (wonder boven wonder lijk ik het na 1x uitleg te begrijpen, maar we juichen nog niet te vroeg!) en daarna moest ik al mijn oude blogs over zetten in het nieuwe jasje, opnieuw foto's erbij zoeken (wat nog niet helemaal gelukt is) en nu kan ik weer bloggen.

Ik ga mijn best doen het weer met enige regelmaat op te pakken, maar het kan gebeuren dat er soms een langere tijd tussen zit, dat zij dan maar zo.

Voor nu: Ik ben er weer!