Slider Image

Hoe leuk zijn de reacties van mensen wanneer ik vertel dat ik weer beter gemeld ben, zo hartverwarmend! Ik ben in de afgelopen week bijna vaker gefeliciteerd dat wanneer ik jarig ben!

Het is zo fijn om aan zoveel dingen te merken dat het echt goed gaat met mijn! Ik geniet van zoveel dingen.

Afgelopen wekkend was ik met mijn 2 zussen weer een mini weekend op stap, dit keer niet naar thermae 2000, maar naar een hotelletje in Nunspeet. Het hotel had wel een zwembad, maar het was meer een plek om te dobberen. Niet heel groot dus. En een er was ook 1 sauna cabine. Bij het inchecken gevraagd of we daar gratis gebruik van konden maken en ja dat kon. Eenmaal in het zwembad wist een andere gast te vertellen dat er echt een muntje voor gehaald moest worden bij de receptie omdat hij het anders niet deed. Beetje jammer dat ons dat niet eerder was verteld, we besloten ter plekke met zijn drietje er geen gebruik van te maken! we liepen alle drie in badkleding en zagen het niet zitten om zo door het hotel te wandelen. Wel sprongen we in het zwembad en hebben daarin heerlijk rondgedobberd. Ik genoot echt oprecht van het contact met mijn zussen en het drijven in het water!

Na het zwemmen terug naar de hotelkamer, even relaxen, dan douchen, optutten en jurk aan. Nadat ik zoveel kilo kwijt was hebben we ooit de afspraak gemaakt "we kleden ons voor het diner", dat betekent dus optutten en een jurk. En een lol dat we hebben tijdens het tutten en kleden, ook daar genoot ik weer van.

Nou goed ik hoef niet alles te vermelden wat we gedaan hebben, het gaat erom dat ik heb genoten met een hoofdletter G! Ik voelde me goed, had nergens last van, geen vermoeidheidsverschijnselen, die ik tot een week of 6 a 8 geleden echt nog wel had. Het besef dat het echt goed gaat is zo fijn!

En dan dus die felicitaties, ik zou eigenlijk continu gebak bij me moeten hebben zodat ik het steeds met iedereen kan vieren!