Vakantie Oppassen 26-04-2018

Een weekendje oppassen

De meeste mensen hebben het over kinderen wanneer ze het hebben over oppassen. Er zijn maar weinig mensen die op dieren passen. En wij? Wij doen beiden. 

Zo worden we wel eens door de zussen van Died gevraagd om op de neefjes en de nichtjes te passen, vooral wanneer zij een avondje uit eten willen met hun echtgenoot. Het gebeurd ook wel dat Died alleen oppast bij 1 van zijn zussen, wanneer ik avonddienst heb of zo. Wanneer ik ga oppassen dan is dat meestal op de hondjes van mijn zus. Ik doe dat al heel lang, meestal een weekend, soms ook wel eens een week. Maar nooit langer. Afgelopen weekend zijn we voor het eerst met zijn tweetjes op de honden wezen passen. We hebben genoten! Mijn zus heeft een prachtige tuin;

En we hadden echt super mooi weer, zeker voor de tijd van het jaar. Dus we hebben de BBQ aangestoken. Nu heeft mijn zus geen grote BBQ, maar een tafel BBQ en voor 2 personen is dat echt ideaal! Je zet hem op de tafel en kan er van alle kanten bij, dus niemand hoeft steeds op te staan om voor het vlees te zorgen.

Verder hebben we niet veel gedaan, behalve lezen en van de tuin genieten en natuurlijk met de hondjes door het bos! Mijn zus woont vlak bij een bos, dus daar hebben we 3x per dag gewandeld.

Wat goed was voor de calorieën want behalve de BBQ hebben we ok nog chocola gekocht in de plaatselijke chocolaterie en hebben we 1 avond genoten van stokbrood en lekkere smeerseltjes als avond maaltijd.

Maandag avond zijn we thuis gekomen, de werkweek is weer begonnen maar we kunnen terug kijken op een heerlijk weekend! Wanneer we weer gevraagd worden gaan we vast en zeker nog eens!